MP69

Enduropöräys 2004

Kuvia (Änäkäinen veijo)
Toimii--> Kuvia (Raivio Jussi)
Juttu tapahtumasta (Raivio Jussi)

Aika:
Lauantaina 2.10. reitille lähtö klo 12.00 alkaen, ajetaan max. klo 19 asti.


Paikka:
Pohjois-Pirkanmaalla, Vilppulassa, Tammikoskella, Tammilahdentie 15. Tamminiemen sahan pihasta lähdetään. Ajo päättyy samaan paikkaan. http://www.tamminiemi.com/ajo_ohje.htm


Reitti:
  1. Tammivuoren enduroreitti; Pituus 9 km, perinteistä suomienduro & kilpaenduro maastoa. Kivikkoa, juurakkoa, kallioita, pehmeikköjä ;)
  2. Kaltilanmäen enduroreitti; Pituus 3 km, luonnehdinta kuten yllä. Sijoittuu 1km Tammikoskelta Ruovedelle päin. Siirtymä asvalttia.


Kenelle enduropöräys on tarkoitettu:

Tapahtuman kulku:

Klo 12 pintaan kun porukka rupeaa olemaan lähtövalmiina, lähdetään paikallisten opastuksella kiertämään enduroreittiä. Porukkaa voidaan jakaa kokemuksen perusteella ja kokeneemmat kisaketut voivat ajaa ensimmäisen kierroksen reittiin tutustumisen jälkeen ominpäin reittiä. Aloittelevat harrastajat ja sunnuntaiajelijat menevät vetäjän johdolla rauhallisempaan tahtiin ja tarvittaessa joku paikallisista voi olla vaikka koko päivän varmistamassa, että kaikki pääsevät reitin läpi.

Reitin (Tammivuoren rata) varrella on järvinäköalapaikalla nuotiopaikka. Jos ei nyt ihan sikana sada vettä, Maajussi lupasi toimia nuotiomajurina makkaranpaistopaikalla. Eväät ja taukotarpeet kannattaa ottaa reppuun eka kierroksella ja jättää nuotiopaikalle. Kaikille ennakkoilmoittautuneille mp69 jäsenille kerho tarjoaa ilmaiset kyrsät.


Jos tuntuu, ettei Tammivuoren radan kierto riitä, 1km asvalttisiirtymän päässä on Kaltilanmäen endurorata. Rasisen Jarkko voi viedä alkuillasta halukkaat sinne ajamaan.

Tapahtuman extempore luonteesta johtuen, saunaa & yöpymistä emme voi tällä kertaa järjestää. Ajaminen lopetetaan klo 19 mennessä, jotta paikalliset saavat lauantai-illan rauhan. Tapahtuma on siis yksi päiväinen. 2.10. klo 12-19

Vakuutukset tulee jokaisella olla kunnossa omasta takaa. Järjestävä seura ja puuhamiehet eivät ole vastuussa osallistujille sattuneista onnettomuuksista millään tavoin. Kaikki huolehtivat ja vastaavat omista törppöilyistään, kuten muutenkin elämässä. Reitillä mennään kahden mökkitien yli kahteen otteeseen, VÄISTÄKÄÄ TIELLÄ LIIKKUJIA, tiellä liikkujilla on etuajo-oikeus. Mökkiläisten lapsia voi myös liikkua teillä!!!


Mitä maksaa:

Ei sitten latin latia. Jäsenetu: 29.9. klo 16 mennessä ilmoittautuneet mp69 jäsenet saavat ilmaiset makkarat nuotiopaikalla.
Ilmoittautuminen:

29.9. klo 16 mennessä Markolle marko@tamminiemi.com tai 03-4718321 / 0400-511321

Puuhamiehet:


Silmälasit huurussa voi sattua mitä vain...

MP69 toivottaa
TERVETULOA